خواص فلفل
نورهدایت
قرآنی و مذهبی

خواص انواع فلفل
فلفل سفید

خواص آن مشابه فلفل سیاه است اما این فلفل‌ها از نظر درجه تندی با هم تفاوت دارند. فلفل سفید نسبت به سایر هم‌خانواده‌هایش تندتر است و معمولا برای تهیه انواع سس از آن استفاده می‌شود.

ترشی فلفل قرمز

یک انتخاب هیجان‌انگیز برای فلفل‌دوستان که ظاهر و بوی خوشایندی دارد. هنگام تهیه ترشی‌های کارخانه مواد مختلفی به آنها اضافه می‌شود که طعم‌شان را لذیذ و اشتهاآور می‌کند. درنتیجه این احتمال وجود دارد که مصرف مداوم ترشی فلفل شما را با چاقی و اضافه‌وزن روبه‌رو کند. البته فیبر موجود در ترشی فلفل به سلامت بدن شما کمک می‌کند. فیبرها ازجمله غذاهای مفیدی هستند که سوخت‌وساز بدن را افزایش می‌دهند. نکته مهم در مورد سلامت ترشی‌ها این است که توصیه می‌شود ترشی را در ظروف پلاستیکی قرار ندهید و آنها را داخل ظرف‌های شیشه‌ای بریزید. در غیر این صورت ترکیباتی مضر و سرطان‌زا در ترشی‌ها ایجاد می‌شود.
قرمز آتشین
در ترکیب شیمیایی فلفل قرمز ماده‌ای به نام کپساسین وجود دارد که مزه تند فلفل به‌دلیل وجود آن است. تحقیقات مختلف ثابت کرده که این ماده به کاهش کلسترول خون کمک کرده و یک آنتی‌اکسیدان قوی است. کپساسین خطر ایجاد لخته شدن خون در رگ‌ها را هم کاهش می‌دهد. 
درست است که فلفل قرمز باعث سوزش دهان می‌شود و شاید یک لحظه فکر کنید درحال آتش گرفتن هستید اما واقعیت اینکه ثابت شده فلفل قرمز خاصیت ضددرد دارد و به‌طور طبیعی درد را کاهش می‌دهد.
خاصیت ضدباکتری فلفل از اسهال‌های عفونی پیشگیری می‌کند.
- مصرف فلفل قرمز خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می‌دهد و سرطانی شدن سلول‌های پروستات را متوقف  می‌کند.
پوره فلفل
در صورتی‌که می‌خواهید غذاهای تند و تیزی تهیه کنید به جای مصرف پودرهای تند و تیز از پوره فلفل کمک بگیرد. این پوره ضمن اینکه رنگ غذای شما را تغییر می‌دهد، به سرعت غذای شما را تند می‌کند.
دانه‌های پرخاصیت
- وقتی غذاهای حاوی فلفل سیاه را در دهان‌تان می‌گذارید تحریک غدد چشایی پیامی را به معده شما مخابره می‌کند تا اسید هیدروکلریک بیشتری ترشح کند. درنتیجه گوارش غذا بهتر انجام می‌شود. درواقع اسید هیدروکلریک برای هضم مواد پروتئینی و سایر غذاها ضروری است و اگر مقدار آن کافی نباشد، سبب سوءهاضمه می‌شود. 
فلفل سیاه از تشکیل گازهای روده‌ای پیشگیری می‌کند. علاوه بر این مصرف فلفل سیاه تعرق بدن را افزایش می‌دهد و ادرارآور است.
این ادویه اثرات آنتی‌اکسیدانی و ضدباکتریایی هم دارد که سلامت سیستم گوارش را تضمین می‌کند.
 فلفل سیاه نه‌تنها به جذب مواد مفید غذا کمک می‌کند، بلکه لایه بیرونی دانه فلفل فعالیت سلول‌های چربی را مختل کرده و در عین حال که به شما انرژی می‌دهد، شما را لاغر نگه می‌دارد. 

نکته: تا وقتی که فلفل ساییده نشده و به صورت پودر در نیامده، خواص بیشتری دارد بنابراین در صورتی‌که می‌خواهید از همه خواص فلفل سیاه بهره‌مند شوید، دانه‌های آن را کمی قبل از مصرف آسیاب کنید. فلفل سیاه را در ظرف شیشه‌ای پوشش‌دار و در جای خشک، تاریک و خنک نگه‌دارید. دانه‌های فلفل سیاه تا مدت‌ها سالم باقی می‌مانند اما پودر آن را در حجم کم بخرید و زود مصرف کنید .                          همیشه سالم وتندرست باشید.  غلامرضا ایمانی



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






ارسال شده در تاریخ : دو شنبه 19 آبان 1393برچسب:, :: 10:12 :: توسط : غلامرضا ایمانی

درباره وبلاگ
به وبلاگ من خوش آمدید
نويسندگان
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان شمیم هدایت و آدرس gholamreza imani.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 21
بازدید دیروز : 82
بازدید هفته : 104
بازدید ماه : 103
بازدید کل : 22473
تعداد مطالب : 210
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1


403